Mogen wij ons even voorstellen?

Kostons Assurantiën

Kostons Assurantiën is in 1971 gestart als eenmanszaak op een zolderkamertje, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met een vestiging op het Raadhuisplein in Maastricht. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij specialisten zijn geworden op het gebied van financiële dienstverlening in de regio Maastricht en aangrenzende gemeentes.

Onze specialisatie zorgt ervoor dat veel van onze klanten voordeliger uit zijn dan wanneer ze direct zaken zouden doen met een bank of verzekeraar  Daarnaast kunnen onze klanten altijd een beroep doen op onze kennis en expertise.

Door onze relatief kleine omvang kennen we bijna iedere klant persoonlijk en zijn we in staat om voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten heeft bij ons een hoge prioriteit, daarvoor zien wij onze medewerkers als uw persoonlijk adviseur. Een persoonlijk adviseur waarbij u met al uw financiële vragen terecht kunt.

Onafhankelijkheid

Al sinds onze oprichting in 1971 zijn wij onafhankelijk, wij vinden dit een heel belangrijke voorwaarde om u een objectief advies te kunnen geven.

Juist door het feit dat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u dié financiële instelling adviseren die het beste aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden. En net zo belangrijk; wij kunnen namens u onderhandelen. Net zo lang totdat wij voor u het best mogelijke resultaat hebben bereikt. Ook bij een schadeafwikkeling zult u merken dat wij voor uw belangen opkomen en nadrukkelijk aan uw kant staan, en niet aan de kant van de verzekeraar.

Maatschappelijk betrokken

Ieder jaar doneren wij ruim 2% van onze omzet aan sociaal-maatschappelijke doelen in de regio Maastricht en aangrenzende gemeentes.

Op deze manier ondersteunen wij bijvoorbeeld muziekverenigingen, carnavalsverenigingen, sportclubs en educatieve projecten van lokale scholen. Kostons Assurantiën probeert zo een bijdrage te leveren aan de sociaal-maatschappelijke samenhang in de regio Maastricht en aangrenzende gemeentes.

Toezicht

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12004583. Op www.afm.nl kunt u het register van vergunninghouders raadplegen.