Verzekeringen

Risico DiagromIedereen wilt zorgeloos kunnen leven, wonen of ondernemen. Daarbij moet u niet steeds stilstaan bij de risico’s die u loopt. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wij zorgen er samen met u voor dat al uw risico’s zijn afgedekt binnen een verzekeringspakket.

Dit verzekeringspakket kunnen wij u geheel onafhankelijk adviseren. Wij denken met u mee en stemmen het verzekeringspakket af op uw persoonlijke situatie en wensen.

Hierbij letten wij op de kwaliteit van de polisvoorwaarden en de premie. Maar ook op de wijze en snelheid waarmee de maatschappij schades afwikkelt. En natuurlijk op de vraag of de maatschappij ook op langere termijn aan haar verplichtingen kan voldoen.

Mocht er onverhoopt toch een voorval plaatsvinden waarbij u aanspraak moet maken op uw verzekering, dan is één telefoontje naar ons genoeg, wij nemen u dan alle zorgen uit handen.

Nederland telt vele verzekeringsmaatschappijen. Het is niet mogelijk om voor elke verzekering of financiële dienst bij al deze instellingen offertes op te vragen. Regelmatig vergelijken wij het verzekeringsaanbod van de verschillende maatschappijen en selecteren wij die instellingen die naar ons oordeel een goede prijs/prestatieverhouding hebben.

Indien wij een advies geven over een te sluiten verzekering of andere financiële dienst selecteren wij dié verzekering of financiële dienst die naar ons oordeel het beste aansluit bij uw wensen.

Wij doen zaken met ruim 30 banken en verzekeraars, waaronder:

Cameraverzekering.nl

Cameraverzekering.nl ie een online initiatief van Kostons Assurantiën. Deze website is ontwikkeld om klanten die geen behoefte hebben aan inventarisatie, advies en begeleiding een snelle en efficiënte manier aan te bieden om zich te verzekeren.